%

Grums Fish n´ Camp, Sävsjön

Om prisvärdhet startade en camping så skulle den nog heta Grums Fish´n Camp vid Sävsjön. Har du däremot väldigt höga krav på standarden på servicehus med mera så ska du förmodligen söka dig någonsannanstans.

När vi kom till campingen möttes vi av personal som var väldigt tillmötesgående, visade oss in och sa att vi kunde ta vår tid att hitta en plats som passar oss. Betalning och incheckning gick bra att ta senare. Denna välkomnande och vänliga attityd var sedan genomgående under hela vår vistelser, oavsett om det rörde lån av fiske/båtutrustning, frågor om omgivningarna och så vidare. En väldigt laid back men som sagt välkomnande inställning, vilket gjorde att vi omgående föll in i det lugn som genomsyrar campingen.

 

Campingen ligger ju som namnet antyder vid Sävsjön, och omgivningarna är mycket natursköna. Självklart bör man ta chansen att fiska lite när man hanmnar på en fiskecamping, och både fiskeutrustning och båt med elmotor finns att hyra till en billig peng. Just fiskeutrustning var ju i för sig knappast ett problem för vår del då Martin fyllt halva bagaget med just det.

Det enda negativa vi kan säga är väll egentligen standardern på toaletter och servicehus. De är egentligen inte dåliga, men vad man enligt oss kan förvänta sig av en camping i det här prisläget. Vad vi märkte var de alltid städade och omskötta, men bestod av barackliknande byggnader som kanske inte är superinbjudande. Dusch och annat funkade alldeles utmärkt.

 

Har ni vägarna förbi Grums så rekommenderar vi starkt ett stopp på denna mysiga camping. Är vi i närheten kommer vi definitivt att återvända.